Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pierre Réach interpretarà Beethoven a l'Auditori Josep Carreras

El prestigiós pianista francès actuar a Vila-seca, aquest divendres 20 de gener, a les 20 h

El prestigiós pianista francès, Pierre Réach El prestigiós pianista francès, Pierre Réach CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Gener 2023 15:27

El proper concert a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca serà protagonitzat pel prestigiós pianista Pierre Réach, un dels pianistes francesos més reconeguts a nivell internacional. El concert tindrà lloc el divendres 20 de gener, a les 20 h, i les entrades es poden adquirir a www.auditorijosepcarreras.cat

Réach és professor doctor Honoris Causa per la Universitat de Xangai i ha estat distingit amb l’ordre de Cavaller de les Arts i les Lletres pel Ministeri de Cultura de França. L’artista ens explica, amb les seves pròpies paraules, el concert que oferirà a Vila-seca: “Sóc molt feliç d’oferir un recital dedicat a Beethoven en el magnífic i estimat Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Tinc molts meravellosos records en aquests sala amb grans artistes vinguts de tot el món per tocar durant tants anys al nostre festival. I també perquè l’auditori és el lloc magnífic on estic enregistrant la integral de las sonates de Beethoven. Aquest concert és molt important per a mi, i en aquesta ocasió tindreu la primícia del projecte de la meva vida.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: