Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els titelles de 'Novos lobos' tanquen el cicle 'Deprop' del Morell

L'espectacle, que també forma part del festival 'Guant' tindrà lloc aquest diumenge 20 de novembre a les 12 hores al Teatre Auditori

El muntatge de narració oral i titelles 'Novos lobos' tanca, aquest diumenge, el 'Deprop', el cicle de teatre en petit format del Morell El muntatge de narració oral i titelles 'Novos lobos' tanca, aquest diumenge, el 'Deprop', el cicle de teatre en petit format del Morell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Novembre 2022 11:51

El muntatge de narració oral i titelles 'Novos lobos' tanca, enguany, el 'Deprop', el cicle de teatre en petit format del Morell. Una proposta que també forma part del 'Guant', el festival de teatre de titelles de Valls, a càrrec de la companyia gallega Fantoches Baj.

L’espectacle toca el tema del gènere des de la perspectiva de les noves masculinitats. Desconstruint en ell alguns contes de la literatura popular per adaptar-los, en una temptativa d’oferir eines conceptuals al públic que ajudin a preveure la violència de gènere. L’espai en el qual succeeix l’acció és un petit refugi de la muntanya en el qual un pastor està cuidant de les seves ovelles (el públic).

La cita és aquest diumenge 20 de novembre, a les 12 hores, i al Teatre Auditori del municipi. Es tracta d’un espectacle recomanat per a majors de 5 anys.

Les entrades

Les entrades anticipades costen 3 euros, mentre que a taquilla valen 5 euros. Les entrades es poden adquirir a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, o bé online a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del teatre.

El cicle 'Deprop'

El 'Deprop' és una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell que “va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals”, indiquen les dues responsables de l’àrea, M. Jesús Valldosera, i Mònica Casas. El cicle s’ha allargat del 8 d’octubre al 20 de novembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: