Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'espectacle de titelles 'Cua de rata' arriba aquest diumenge al teatre de l'Orfeó Reusenc

Ton Muntané presenta un espectacle que reflexiona sobre el tractament masclista dels contes clàssics, l'educació i la societat de consum

Imatge d'arxiu de l'espectacle de titelles 'Cua de rata' de Ton Muntané Imatge d'arxiu de l'espectacle de titelles 'Cua de rata' de Ton Muntané ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Novembre 2022 17:18

El Bravium Teatre continua la programació del VII Cicle d'espectacles familiars, que té com a escenari provisional el teatre de l'Orfeó Reusenc. Aquest diumenge 6 de novembre, a les 12h, es representarà l'espectacle de titelles 'Cua de rata' de Ton Muntané.

El muntatge va sobre les aventures d'una nena, la reflexió d'un pare, l'estimació i molèsties dels germans. Dracs, cavallers, princeses, bruixes, polítics i contaminació. Partint d'una mescla de contes de tota la vida ens aproparem a la realitat canviant del món actual. Una reflexió sobre el tractament masclista dels contes clàssics, l'educació i la societat de consum.

Podeu adquirir les entrades per 5 euros o de forma anticipada a www.entrapolis.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: