Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manu Guix torna a l'Auditori Pau Casals, acompanyat dels seus veterans

El concert serà aquest dissabte 5 de novembre, a les 20h, a l'auditori vendrellenc

Manu Guix serà aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals, a Sant Salvador (El Vendrell) Manu Guix serà aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals, a Sant Salvador (El Vendrell) CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 03 Novembre 2022 11:24

El cicle 'Temporada' més musical té cita, aquest dissabte 5 de novembre, a les 20h, a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador, al Vendrell. Després de quatre anys de silenci discogràfic, Manu Guix, un dels principals artistes i autors del panorama musical català, presentarà el seu nou treball Moments, amb un so totalment nou al qual ens tenia acostumats fins ara, on l’electrònica i el pop es donen la mà.

Acompanyat de tota la seva banda, els seus “Veterans”, amb les cançons del nou disc i repassant els seus èxits de sempre, Manu Guix oferirà un nou espectacle que comptarà amb 6 músics sobre l’escenari i que promet ser un dels espectacles més potents musicalment i visual d’aquest 2022.

Les entrades

Les entrades estan numerades i es poden adquirir per 20e (15e amb descompte) a www.temporada.cat 

Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: