Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Libérica portarà flamenc, jazz i folklore català al Morell

El concert tindrà lloc aquest divendres 21 d’octubre a les 21 hores al Teatre Auditori

El grup Libérica El grup Libérica CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Octubre 2022 22:22

Per a la tercera cita del 'Deprop', el cicle de teatre en petit format del Morell, s’ha programat un concert que no deixarà ningú indiferent. Es tracta de Libérica, de Manel Fortià amb Antonio Lizana, una proposta que s’emmarca també en el cicle "Som Flamencs" del festival 'Accents' de pop, rock i folk. El concert és aquest divendres 21 d'octubre, a les 21:00 h, al Teatre Auditori del Morell.

Libérica és un nou projecte, liderat pel contrabaixista cassanenc Manel Fortià, que després d’una temporada vivint a Nova York, i havent tocat amb grans icones del jazz com Dave Liebman, Eliot Zigmund, Ari Hoenig, Chris Cheek... decideix tornar a casa i endinsar-se en el repertori tradicional català sense desprendre’s de l’efervescència musical de la meca del jazz, on la seva multiculturalitat sempre ha propiciat que es fusionin diferents estils per crear-ne de nous. Amb aquesta filosofia, i combinant a la perfecció tradició i experimentació, Libérica busca punts en comú entre la cançó tradicional catalana i el flamenc utilitzant el jazz lliure com a vehicle conductor. Es tracta d’un espectacle per a tots els públics.

Les entrades

Les entrades anticipades costen 8 euros, mentre que a taquilla valen 10 euros. Les entrades es podena dquirir a l’oficina del Centre Cultural del municipi, de dilluns a dijous de 16 a 20 h, o bé online a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de l’inici del concert a la taquilla del teatre.

El 'Deprop' és una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell que “va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals”, indiquen les dues responsables de l’àrea, M. Jesús Valldosera, i Mònica Casas.

El cicle s’allarga del 8 d’octubre al 20 de novembre, i la pròxima cita serà dissabte 5 de novembre amb més música, amb l’actuació de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, també en el marc del festival de pop, rock i folk 'Accents'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: