Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Antonio Orozco aterrarà aquest dissabte a la Tarraco Arena

L'artista presentarà a Tarragona el concert de la gira 'Aviònica Tour'

Imatge d'arxiu d'un concert d'Antonio Orozco a la Pobla de Mafumet Imatge d'arxiu d'un concert d'Antonio Orozco a la Pobla de Mafumet M. ÀNGELS BLADÉ / ARXIU
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Octubre 2022 17:26

La gira 'Aviònica Tour' d'Antonio Orozco farà parada aquest dissabte 22 d'octubre, a la Tarraco Arena, després que el concert programat pel passat 18 de desembre de 2021 s'hagués de suspendre. El concert està previst a les 21 h, tot i que les portes del recinte s'obriran a partir de les 19 h.

L'artista de l'Hospitalet de Llobregat aterrarà a Tarragona per presentar els temes del seu darrer àlbum, 'Aviónica'. En aquesta gira, Orozco oferirà un espectacle inèdit i immersiu on l'escenari es convertirà en una pista d'enlairament, convidant el públic a cordar-se els cinturons i a gaudir d'una experiència única. La posada en escena també comptarà amb múltiples pantalles, que mostraran l'artista en directe des de diferents angles de l'escenari.

Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: