Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Trono estrena 'Els tardígrads', una comèdia que es veurà per primera cop a Catalunya

L'obra dirigida per Sergio Caballero es podrà veure a Tarragona en dues úniques funcions, el divendres 7 i el dissabte 8 d’octubre, a les 20 h

Escena de la comèdia 'Els Tardígrads' de Sergio Caballero Escena de la comèdia 'Els Tardígrads' de Sergio Caballero AL ANOCHECER PRODUCCIONES
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 06 Octubre 2022 18:14

És l’any 2050 i ja no hi queda vida a la Terra. Excepte per dos petits tardígrads. Uns animals microscòpics de vuit potes i amb una cutícula que muden regularment. D’aquests organismes se’n coneix la seva resistència que els fa quasi immortals. D’aquesta manera, han evolucionat i ara han adoptat la forma humana. Ella està cansada de viure i vol posar punt final a la seva existència. Ell no vol quedar-se sol, li agrada estar amb ella.

Aquesta és la proposta que porta Sergio Caballero, director de teatre valencià, a la Sala Trono aquest cap de setmana. Caballero també és un conegut actor de sèries com 'Nissaga de poder' (TV3), 'El cor de la ciutat' (TV3), 'Hospital Central' (Telecinco) o, recentment, la “tv movie” 'La mort' de Guillem de Carles Marques-Marcet. No és la primera vegada pel director valencià a la sala tarragonina. Doncs, en temporades anteriors ja va omplir el pati de butaques amb 'L’abraçada dels cucs'.

D’aquesta manera, la Sala Trono continua apostant per un dels seus objectius de ser una sala de teatre de referència fora de Barcelona i que aposta per les companyies de teatre contemporani. A més a més, d’oferir als seus espectadors la possibilitat de gaudir d’estrenes que encara no s’han vist a la resta de teatres catalans.

Les entrades

L’obra es podrà veure a la Sala Trono de Tarragona en dues úniques funcions; el divendres 7 i el dissabte 8 d’octubre a les 20h. Les entrades per les dues funcions ja estan disponibles a https://salatrono.koobin.cat/els-tardigrads. Els menors de 30 podran adquirir entrades per només 10 € a partir d’una hora abans a la taquilla de la sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: