Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert de Carles Cases, aquest dissabte a la Violeta d'Altafulla

El compositor proposa un viatge musical i emocional a través del piano

Carles Cases oferirà un concert de piano, aquest dissabte, a la Violeta d'Altafulla Carles Cases oferirà un concert de piano, aquest dissabte, a la Violeta d'Altafulla CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Octubre 2022 23:25

Després de l'espectacular concert d'aquest cap de setmana de Maria Arnal i Marcel Bagés a la Violeta d'Altafulla, ara arriba Carles Cases. Un concert de piano per gaudir-lo i tornar-se a emocionar, que tindrà lloc el proper dissabte 8 d'octubre, a les 19:30 h.

Cases i el piano. El piano i Cases. El públic ben a prop per poder-se impregnar de la sensibilitat del compositor en un viatge musical i emocional. Carles Cases té la capacitat de transmetre un sentiment difícil de codificar. Un univers sonor que t’atrapa i et commou, arribant al fons de les emocions. Una mirada íntima i profunda que no necessita imatges per ser explicada.

Les entrades

Les entrades poden adquirir-se a la web https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca o a la màquina tàctil d'informació de la plaça del Pou d'Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: