Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'humor de Bruno Oro estrenarà la nova programació de tardor del Vendrell

El cicle 'Temporada' arrenca aquest dissabte 24 de setembre al Teatre Àngel Guimerà, amb el monòleg còmic 'Sí o no?'

Bruno Oro posarà en escena el seu espectacle 'Sí o no?', un monòleg còmic que parla sobre l’art de perdre’s Bruno Oro posarà en escena el seu espectacle 'Sí o no?', un monòleg còmic que parla sobre l’art de perdre’s CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 23 Setembre 2022 00:43

Tot a punt per a la nova programació del Temporada tardor, que arrencarà aquest dissabte 24 de setembre, a les 20 h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell, amb un conegut actor humorístic. Bruno Oro posarà en escena el seu espectacle 'Sí o no?', un monòleg còmic que parla sobre l’art de perdre’s, en vies d’extinció en un món amb pressa que només busca l’eficàcia, i en el qual Google Maps ens marca el camí, Spotify ens diu què escoltar, i Tinder qui ens pot agradar. Un monòleg en el qual el mateix Bruno Oro s’anirà perdent mentre ens intenta explicar una anècdota real que li va passar en el seu primer viatge a Nova York, i que il·lustra perfectament la seva nostàlgia per aquells temps en els quals ens permetíem improvisar.

Una comèdia hilarant i amb tocs emotius, que fan que aquest espectacle no sigui el clàssic stand up. L’objectiu és omplir de rialles la platea, però també llançar una pregunta al públic, perquè cadascú decideixi si està disposat a deixar-se portar per l’aventura de la vida: sí o no? Solució: sí o no.

Les entrades

Les entrades estan numerades i es poden adquirir per 20e (15e amb descompte) a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: