Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Strad, "el violinista rebel", arriba el 3 de setembre al Palau de Tarragona

El concert-espectacle de la gira del segon disc 'Ícaro' compta amb la col·laboració de la companyia Yllana

Strad "el violinista rebel" presentarà aquest dissabte el seu concert-espectacle 'Ìcaro' al Palau Firal i de Congressos de Tarragona Strad "el violinista rebel" presentarà aquest dissabte el seu concert-espectacle 'Ìcaro' al Palau Firal i de Congressos de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Agost 2022 18:02

Strad, "El Violinista Rebel", presentarà el segon disc 'Ícaro' el proper dissabte 3 de setembre, a les 21h,  al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Strad - l'àlter ego de Jorge Guillén - presenta en aquesta gira una autèntica revolució del concepte de “concert”. Una fusió de la tradicional posada en escena d'una banda de rock, amb un muntatge teatral, com el que podríem trobar als millors teatres d'òpera del món. Un espectacle amb impressionants sorpreses que deixaran empremta en els sentits de l'espectador.

Aquest 2022, Strad, el Violinista Rebel, porta de gira el seu nou espectacle 'Ícaro', que arriba acompanyat del seu segon disc que compta amb el mateix nom. 'Ícaro' fusiona la posada en escena tradicional d'una banda de rock amb un muntatge teatral digne de la millor òpera del món. Per aconseguir-ho, Jorge Guillén i la seva banda convertiran l'escenari en un aeroport peculiar per aconseguir que el públic sigui passatger d'un vol molt especial.

Per a aquest nou espectacle, Strad compta amb la col·laboració de la companyia Yllana, i un meravellós equip d'escenògrafs, constructors i dissenyadors que portaran a cada teatre un avió biplà de mida real.

Tot l'inimaginable es fa realitat, les emocions conviuen a cada segon del xou i l'aclaparadora energia d'Strad aconseguirà revolucionar tot el que s'ha vist fins ara amb el seu nou espectacle 'Ícaro'.

Strad es consolida amb 'Ícaro' i s'assenta liderant com a artista després dels èxits de les seves gires anteriors, 'Mundos Opuestos', 'Strad, el violinista rebelde' i 'Confesiones' amb què s'ha anat fent el seu lloc a el panorama artístic. La banda compta amb més de 300 concerts des de la seva creació el 2018 i després de trepitjar els millors teatres nacionals i internacionals, així com els festivals més prestigiosos del món, ha conquistat crítica i públic penjant el cartell d'“entrades esgotades” una vegada i una altra.

Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: