Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ars Aurea Ensemble tancarà aquest diumenge el Castellvell MusicFest 2022

La formació oferirà el Souvenir de Florence de Tchaikovsky i el Quintet de Piano de Dvorak, aquest diumenge 7 d'agost, a les 21h, al Pati del Consultori

Ars Aurea Ensemble tancarà aquest diumenge el III Castellvell MusicFest Ars Aurea Ensemble tancarà aquest diumenge el III Castellvell MusicFest CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Agost 2022 17:48

Ars Aurea Ensemble estrenarà formació tancant el Castellvell MusicFest 2022 amb 'Souvenirs', que inclourà el Souvenir de Florence de Tchaikovsky i Quintet de Piano de Dvorak. El concert tindrà lloc aquest diumenge 7 de gener, a les 21h, al Pati del Consultori de Castellvell.

Gabor Szabo (violí), Sarah Hill (violí), Dani Sanxis (viola), Paul Cortese (viola), Rafal Jezierski (violoncel), Natàlia Margulis (violoncel) i Alan Branch (piano) són els músics internacionals que han estat convocats per a oferir-nos un repertori en què ens arribarà una postal de la bellesa de Florència de la mà del compositor P.I. Tchaikovski i l'apassionat quintet d'A.Dvorak.

Dues obres de cambra cabdals del romanticisme eslau amb les que reviure o evocar els propis moments viscuts de més intensitat afectiva. Una total exhibició de virtuosisme per part de músics professionals d'alt nivell.

Programa

1- Quintet de Piano en La Major Op. 81 | A. Dvorak

Pausa (20 minuts)

2- Souvenir de Florence Op. 70 | P. I Tchaikovsky

Les entrades, a 10 euros, es poden adquirir a eventbrite.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: