Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Raphael comparteix 60 anys de cançons amb el públic de Cambrils

L'"Ave Fénix" de la cançó popular espanyola va cantar una trentena d'èxits durant més de dues hores al Parc del Pinaret

Raphael va presentar la gira 'Raphael 6.0' al FiM de Cambrils Raphael va presentar la gira 'Raphael 6.0' al FiM de Cambrils Fotos: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 05 Agost 2022 12:57

El Parc del Pinaret es va omplir aquest dijous per rebre Raphael, en una nit més del Festival Internacional de Música de Cambrils. L"Ave Fénix de la cançó popular espanyola va presentar els seus 60 anys de trajectòria musical amb el concert de la gira 'Raphael 6.0'.

Acompanyat de la banda i del trio coral, l'artista de Linares apareixia a l'escenari sota la sintonia de 'Yo soy aquel'. El públic no trigaria gens en aixecar-se de les seves cadires, ovasionar el cantant i corejar cançons com la versió de 'Vivir así es morir de amor', de Camilo Sesto. 

En aquesta gira 6.0, les cançons de tota una vida van prendre una nova dimensió amb una producció musical més moderna, que va sorprendre amb alguns arranjaments techno a 'Digan lo que digan', la conversió de 'Estar enamorado' en una peça soul o l'acompanyament funky de 'Mi gran noche', un dels èxits que va fer embogir el públic del FIM Cambrils. 

Raphael FiM Cambrils 2022 2

Raphael va oferir un extens repertori a Cambrils, un total de 27 cançons i més de 2 hores de concert. Després del medley entre 'Ave María', 'Le llaman Jesús' i 'Aleluya del silencio', el cantant va continuar amb un grapat d'èxits com 'Yo sigo siendo aquel' o l'emotiva 'Cuando tú no estás', en record a la pèrdua de Laura. 

Durant tota la nit, l'escenari 6.0 va estar presidit per unes pantalles gegants, que a la part final de l'actuació, van reproduir fotografies i records del Raphael més jove.

Raphael i banda FiM Cambrils 2022

A la recta final, i amb les emocions a flor de pell, l"Ave Fénix" encadenava 'En carne viva' amb 'Resistiré', amb una brillant instrumentació i un bon acompanyament coral i 'Qué sabe nadie', guarnida amb metalls a l'estil philly soul. I per acabar, 'Escándalo', inundada de groove, que va servir per acomiadar-se d'un públic que demanava més. Raphael tornava a l'escenari per intepretar 'Como yo te amo', una cançó composada el 1979 per Manuel Alejandro i que va popularitzar Rocío Jurado.

El cantant de Linares deia adéu al públic de Cambrils amb un missatge: "Nunca me olvidéis....".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: