Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lildami omple de música urbana el Castellvell MusicFest

El raper terrassenc és una de les propostes de la tercera edició del festival de Castellvell del Camp, que s'allargarà fins el 7 d'agost

Lildami va actuar aquest dimarts a La Pista Poliesportiva, en el marc del Castellvell MusicFest 2022 Lildami va actuar aquest dimarts a La Pista Poliesportiva, en el marc del Castellvell MusicFest 2022 Fotos: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Dimecres, 03 Agost 2022 09:27

"Castellvell !!", cridava aquest dimarts Damià Rodríguez, "Lildami", quan sortia a l'escenari de La Pista per presentar-se davant del públic del Castellvell MusicFest. El raper terrassenc anava acompanyat del seu inseparable productor, el Sr. Chen. El duet va omplir un escenari ambientat amb un rombe i dos quadrats il·luminats amb la seva proposta de música urbana per a tothom, tot i l'absència d'una altra membre habitual del grup, la vocalista Mariona Batalla "Emotional Goku", que ahir no va poder acompanyar-los.

El raper egarenc va connectar de seguida amb el públic del MusicFest, vingut de Castellvell del Camp i d'altres poblacions del Camp de Tarragona i de Catalunya. En un moment del concert, el mateix Lildami es va sorprendre en veure un públic tant heterogeni i d'edats diverses: "Que alci la mà qui no hagi vist mai abans un concert de Lildami!" A La Pista hi havia de tot, i això va agradar a Lildami.

Lildami i Sr Chen Castellvell

Amb cançons com '2080' (2021), 'Multiplà', de l'últim disc enregistrat fins ara 'Viatge en espiral' (2021) o 'Tu també moriràs', de l'anterior treball 'Flors mentre visqui' (2019), Lildami va transmetre des del primer moment una càrrega de força, vibració i sonoritats que anaven i fugien del trap i d'altres gèneres fins aconseguir l'objectiu final, crear una bombolla musical de la que ningú es pogués escapar. A dalt de l'escenari, la simbiosi entre Lildami i la seva mà dreta, el Sr. Chen, es feia més que evident en cançons com 'Pussy song'.

El públic de Castellvell va respondre de la millor manera que pot desitjar un artista: cridant, cantant, ballant, saltant o aplaudint. Lildami, de quan en quan, desafiava els seus fans: "Esteu vius?" (la resposta ja us la podeu imaginar...). El raper de Terrassa també els va desafiar: "Tenim una màquina per mesurar el soroll. Quan vam tocar a Reus, la màquina es va trencar. A Cambrils també es va trencar. L'altra dia a Girona també... Vosaltres podreu trencar-la?" I el públic del Castellvell Music Fest va respondre trencant la màquina imaginària del soroll amb crits i cants.

Lildami Castellvell públic

Lildami va avançar en directe alguna de les canços que formen part del nou disc 'Can Damià', com 'Mediterrani' o el ja popular 'Supermercat', el curiós relat d'una història d'amor sorgida entre els passadissos d'un supermercat Esclat. Una cançó que va ser corejada per tothom sense excepcions i que el músic egarenc tornaria a oferir als seus seguidors en el "bis" que va posar el punt i final al concert.

La sorpresa de la nit va arribar quan Lildami va rescatar el 'Maleducao' de l'àlbum 'Universitat Dami' (2017) i va demanar si hi havia alguna persona del públic que se sapigués la lletra per pujar a l'escenari a cantar-la. La voluntària va ser la Laia, que va demostrar no només que coneixia la lletra, sinó que tenia talent per cantar-la fent duet amb Lildami.

Lildami i Laia Castellvell

El MusicFest continua

El Castellvell MusicFest continuarà aquest dimecres 3 d'agost, a les 21h, amb el concert de Joan Chamorro Big Four. La resta de propostes es completen amb el Quartet Zephyr (dijous 4, a les 21h); l'espectacle "Layla" (divendres 5, a les 22h); el concert familiar de Hail String Quartet (dissabte 6, a les 12h); la Banda Simfònica de Reus (dissabte 6, a les 21h); i el concert "Souvenirs" de l'Ars Aurea Ensemble (diumenge 7, a les 21h).

Podeu adquirir les entrades o invitacions en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: