Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Pau Casals acull aquest dissabte el concert solidari de l’Orquestra Simfònica Vozes

El projecte de Vozes treballa per la integració social d'infants i adolescents de Barcelona mitjançant la formació musical

Imatge d'arxiu d'un concert solidari de l'Orquestra Simfònica Vozes Imatge d'arxiu d'un concert solidari de l'Orquestra Simfònica Vozes MUSEU PAU CASALS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 29 Juliol 2022 14:54

Tornen les activitats d’estiu al Museu Pau Casals del Vendrell, i un any més, s’organitza el concert solidari en suport al projecte 'Vozes', que treballa per la integració social de nens i adolescents de Barcelona mitjançant la formació musical. Aquest dissabte 30 de juliol, a les 20h, es podrà gaudir d’aquesta vetllada solidària en suport al projecte “Vozes, més enllà de la música”.

L’Orquestra Simfònica Vozes està dirigida pel músic veneçolà Pablo González, qui va impulsar aquest projecte l’any 2004 al barri de Gràcia de Barcelona, amb la voluntat de donar una oportunitat musical i d’integració social a aquells infants i joves d’entre 8 i 22 anys que estan en risc d’exclusió social. Des de fa més de 10 anys doncs, Vozes ofereix accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta als nens a partir dels 3 anys impartint classes entre setmana en diferents escoles, instituts i centres cívics per tal que la música esdevingui una porta a la inclusió i l’oportunitat. L’accés a la música per a les persones amb pocs recursos també va ser una prioritat per Pau Casals, que l’any 1926 va fundar l’Associació Obrera de Concerts, amb l’objectiu d’apropar la música als col·lectius d’obrers i treballadors que no podien permetre-s’ho.

Així doncs, la vetllada al Museu Pau Casals consistirà en un concert als jardins, amb la participació d’una quarantena de nens i adolescents, a la qual es podrà participar amb una entrada solidària de 15 euros (inclou copa de cava gentilesa de Jané Ventura). Aquests diners es destinaran íntegrament al projecte per tal continuar amb el seu propòsit social.
El programa musical inclourà diferents formacions orquestrals amb més de 70 joves interpretant obres de G. Holts, Sara Adams, Frank Foster, Haydn, Mendelssohn, Beethoven, Rimski -Kórsakov i Chaikovski.

Les places al Concert Solidari Vozes tenen aforament limitat i és necessari treure entrades prèviament a través de la seva compra mitjançant del següent enllaç: https://ticketsonline.paucasals.org.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: