Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Il Divo portarà la seva barreja d'òpera i pop a la Tarraco Arena

El grup clàssic més aclamat arriba a Tarragona amb la gira 'Greatest Hits Tour', aquest dissabte 30 de juliol, a les 21h

Il Divo actuarà aquest dissabte a Tarragona Il Divo actuarà aquest dissabte a Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Juliol 2022 18:29

Il Divo pujarà a l'escenari de la Tarraco Arena de Tarragona, el proper dissabte 30 de juliol, a les 21h. El grup clàssic més aclamat torna al nostre país amb 'Greatest Hits Tour', una gira molt especial en la qual es farà homenatge al tristament mort Carlos Marín. Inclourà com a convidat especial, al baríton mexicà-nord-americà Steven LaBrie, considerat com un dels cinc millors barítons del món.

Il Divo sempre ha destacat per la seva peculiar barreja d'òpera i pop en cançons de diferents gèneres, i és el referent més important del món dels grups crossover de música clàssica. Des del seu debut el 2004, Il Divo ha triomfat als escenaris més importants de tot el món, i ha venut més de 30 milions de discos en tota la seva carrera.

Ara, el grup internacional líder mundial en el seu gènere, torna als escenaris per presentar-nos un nou espectacle carregat d'emoció i sentiment, en el qual els seus seguidors podran gaudir dels seus grans èxits com 'Regresa a mí', 'The Time Of Our Lives' o 'I Believe In You'.

Podeu adquirir les entrades aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: