Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Camell farà un recital de piano aquest divendres a l'Espluga de Francolí

El pianista de Llorenç del Penedès interpretarà, a les 19 h, a l’Església Vella, diferents obres de Bach, Beethoven o Debussy, entre altres

Imatge d'arxiu del pianista de Llorenç del Penedès, Jordi Camell Imatge d'arxiu del pianista de Llorenç del Penedès, Jordi Camell ARXIU / RTV EL VENDRELL
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 15 Juliol 2022 11:42

Aquest divendres 15 de juliol, a les 19h, l’Espluga de Francolí tornarà a gaudir de la presència i la música de Jordi Camell. El pianista de Llorenç del Penedès interpretarà a l’Església Vella diferents obres musicals que es dividiran en tres parts, aquestes sota els títols de “Fantasies, reminiscències i petjades”, i on es podran escoltar peces pròpies i de compositors il·lustres com J. S. Bach, L. v. Beethoven i Claude Debussy.

Camell destaca pel seu llarg recorregut musical i la seva formació com a pianista. Ciutats com Tarragona, Barcelona, Londres i París l’han vist créixer, i actualment és considerat per la crítica com un músic de so transparent i brillant, destacat per la claredat en l’exposició artística i per obrir-se a tots els estils. Ha estat guardonat en diversos concursos i ha participat en concerts per tot el continent europeu amb els conjunts de música contemporània Barcelona 216, Solistes d’Ibercàmera i l’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure.

En l’actualitat, Camell és professor de piano i música de cambra i coordinador del màster de piano a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), però els seus inicis en l’ensenyança musical es remunten a l’Espluga de Francolí. Des de l’any 1978 fins al 1982 va ser professor de piano a l’Escola de Música del Casal, escola fundada el 1978 per la seva mestra, Carme Flexas, una figura cabdal en la seva formació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: