Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Mediterrània de Roses aterrarà el 3 de setembre al Morell

El Morad, Danny Romero o l'artista remember Javi Level protagonitzen un festival que preveu reunir prop de 5.000 persones en 4 escenaris d'estils diferents

El raper El Morad serà el cap de cartell del 'Mediterranea' El raper El Morad serà el cap de cartell del 'Mediterranea' ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Juliol 2022 13:13

'Mediterranea', un festival musical amb set anys de trajectòria que s'ha celebrat sempre durant el mes d'agost a Roses, a la Costa Brava, fa un pas més i arriba aterra al Camp de Tarragona. Després de cinc edicions, l’esdeveniment amplia la seva celebració al Morell, el 3 de setembre, on preveu reunir entre 4.000 i 5.000 persones, a més de Lleida, el 10 de setembre. En total, seran 12 hores de festival, de les 6 de la tarda a les 6 del matí.

Quatre escenaris, quatre estils

Així, la Granja dels Frares rebrà aquesta proposta amb un muntatge amb quatre escenaris d'estils diferents. A l'escenari principal, s'ha confirmat la presència d'El Morad —un dels rapers amb més èxit del moment—, que serà el cap de cartell del festival, juntament amb Danny Romero i una sèrie d'artistes locals per confirmar. El segon escenari serà el "Remember", amb Javi Level —un dels artistes Remember més populars, estrenant la seva primera festa 12 h— que estarà acomapanyat d'una sèrie de DJ's que punxaran música dels 42 anys de la Level. A l'escenari 3, la música electrònica per excel·lència -tecno, house, tecno-house- serà present amb noms com Vidaloca i Lexlay —dos dels artistes més populars de l’escena catalana— i, finalment, diversos artistes de la reconeguda marca d’oci nocturn Sunlife es reuniran al quart escenari. 

L'alcalde del Morell, Eloi Calbet, ha dit a la roda de premsa de presentació, “durant molts anys hem col·laborat amb un festival de gran format com és el Pintor Rock, i des de sempre el Morell ha estat un municipi compromès amb  a música i la cultura”, alhora que ha afegit que “és per això que ara ens unim a aquesta iniciativa que ens sembla molt atractiva i que estem segurs que comportarà un bon retorn per al nostre municipi”. Calbet ha destacat que,  amb esdeveniments com el Mediterranea, "posicionem la nostra capitalitat cultural al nord del Camp de Tarragona i posicionem el nostre municipi en el mapa català".

L'alcalde del Morell, Eloi Calbet, i l'organitzador del festival, Narcís Castellà, han presentat el 'Mediterranea': 

presentació Mediterranea el Morell

Un festival d'embergadura deslocalitzat i per a tothom

Per la seva banda, l'organitzador del festival, Narcís Castellà, ha manifestat que “estem molt il·lusionats per l’expansió que estem fent del Mediterranea. Després de dos anys de pandèmia, no només tornem amb força, sinó que, a més, portem el festival a dues noves localitzacions”. Castellà ha recordat que el doble objectiu "és oferir un festival de música per a tothom, on hi puguin coincidir els pares amb els seus fills, i deslocalitzar-lo de l'àrea metropolitana de Barcelona".

El concepte de Mediterranea parteix del desig d'unir diversos col·lectius a través de la música i, de fet, és el festival que acull un major nombre de gèneres musicals de tot el territori.

Les entrades per al festival, que oscil·laran entre els 20 i els 35 euros, es posaran a la venda el proper dilluns 11 de juliol a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: