Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El Gran Comediant', amb Joel Joan, pujarà a l'escenari del Centre Cultural de Valls

El reclam teatral del Sant Joan Vallenc arriba aquest dimecres 22 de juny, a les 21 hores

L’humor d'’El Gran Comediant', la darrera obra de teatre de Joel Joan i Héctor Claramunt, farà aturada a Valls aquest dimecres L’humor d'’El Gran Comediant', la darrera obra de teatre de Joel Joan i Héctor Claramunt, farà aturada a Valls aquest dimecres CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Juny 2022 08:44

L’humor d’'El Gran Comediant', la darrera obra de teatre de Joel Joan i Héctor Claramunt, farà aturada a Valls aquest dimecres 22 de juny. L’actuació, inserida en el marc de la Festa Major de Sant Joan 2022, es podrà veure al Centre Cultural de Valls, a les 21 hores. Després de l’èxit esclatant d’Escape Room —que ja ha superat la xifra dels 250.000 espectadors en la versió catalana—, el binomi dramatúrgic conformat per Joel Joan i Héctor Claramunt porta a escena un nou text escrit a quatre mans en el qual es parodia el món dels actors amb una història en la qual entren en joc, entre d’altres, l’amistat, l’ambició professional i la rivalitat.

Pel que fa al repartiment, a banda del mateix Joel Joan, que assumeix un paper protagonista, el públic podrà gaudir, en aquesta obra, de les interpretacions dels actors Xavi Mira, Sandra Monclús, Àfrica Alonso i Eduard Muntada.

Dos actors posen a prova la seva amistat

'El Gran Comediant' aborda el procés de degradació de l’amistat entre el Llorenç i l’Ernest, dos amics de tota la vida que comparteixen ofici. Malgrat disposar d’una mateixa vocació, les seves trajectòries es presenten, inicialment, com desiguals. Així, mentre que el Llorenç ha vist com la seva fama creixia, l’Ernest, que no ha corregut la mateixa sort, dubta si llençar la tovallola.

Davant de la possibilitat de rendir-se, el Llorenç etziba al seu estimat amic un discurs motivador digne dels millors coaches d’autoajuda, que aconsegueix que l’Ernest no es rendeixi i capgiri la situació. De sobte, el vent comença a girar-se-li a favor. És aleshores quan la seva relació com a amics comença a desembocar en una gelosia incontrolable, per part del Llorenç cap a l’Ernest, que el convertirà de motivador a sabotejador del seu amic.

Aquesta competició desfermada, aquest mirar-se amb desconfiança, aquest desitjar l’èxit propi i el fracàs aliè, anirà alimentant-se al llarg de l’obra, fins al punt d’esdevenir, literalment, una qüestió de vida o mort.

Héctor Claramunt i Joel Joan: uns ‘cracks’ de la comèdia i la paròdia

El rerefons d’'El Gran Comediant' no ve de nou a Héctor Claramunt i Joel Joan, que d’alguna manera ja havien desenvolupat una paròdia similar a la sèrie El crac. Aquesta presència destacada, en la trama, d’un actor amb un ego descomunal, amb trets ficcionals que es barregen amb d’altres de propis del mateix Joel Joan —tal com ell mateix ha reconegut—,de ben segur que també portarà a la memòria de molts espectadors el personatge del David, de Plats Bruts, la sitcom més estimada i recordada de la història de la televisió catalana.

Les entrades per assistir a la representació de l’obra 'El Gran Comediant' ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica per mitjà del web www.valls.cat les 24 hores del dia, o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal diàriament, de 18 a 21h. També el mateix dia 22 una hora abans de la funció al Centre Cultural. Així mateix, per a aquest espectacle estan en funcionament la Promo Jove, amb entrades a 3 € per als menors de 30 anys els darrers 30 minuts abans de la sessió, i la Promo 3 per a persones en situació d’atur també al mateix preu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: