Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona i els grans èxits de Maná s'uneixen contra el càncer infantil

+dMANÁ és la banda tribut reconeguda per Maná a Europa i torna a la Sala Zero, aquest dissabte 28 de maig, amb un concert a benefici d'AFANOC

+dMANÁ és la banda tribut reconeguda per Maná a Europa i torna a la Sala Zero, aquest dissabte +dMANÁ és la banda tribut reconeguda per Maná a Europa i torna a la Sala Zero, aquest dissabte SALA ZERO
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Mai 2022 00:23

Els grans èxits de Maná, interpretats per la reconeguda banda tribut barcelonina +dMANÁ, seran la banda sonora del concert solidari que se celebrarà el dissabte 28 de maig, a les 21h, a la Sala Zero de Tarragona, a benefici d'AFANOC Tarragona, l'Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics.

La banda tribut donarà un euro solidari per cada entrada venuda a l’Associació, que ha estat triada pels diferents clubs de fans de Maná a Espanya i Itàlia.

AFANOC va obrir la seva delegació a Tarragona en 2004 i, des de llavors, proporciona suport psicosocial integral de forma continuada durant tot el procés de la malaltia, acompanyant als nens i a les seves famílies tant en el context hospitalari com en el seu lloc de residencia, oferint els serveis necessaris, amb l’objectiu de poder proporcionar i millorar la qualitat de vida en el moments més vulnerables que es deriven arrel del diagnòstic de la malaltia.

La nova gira de +dMANÁ, que és continuació de la gira que van haver d'ajornar per la pandèmia, s'anomena ENERGIA POSITIVA TOUR, en clara al·lusió al significat de la paraula “Maná” (que en polinesi es tradueix per “energia positiva”) i pel qual la banda de rock en espanyol més influent de tots els temps va batejar així al seu grup.

La gira solidària, que acabarà amb un concert especial a la Sala Luz de Gas de Barcelona el pròxim 8 d'octubre i una posterior mini-gira per Mèxic, recorrerà les principals ciutats de la península destinant un “euro solidari” per cada entrada venuda a diferents entitats i projectes solidaris de cada població.

Les entrades es poden adquirir a salazero.com o masdemanaoficial.com, (15e anticipades  despeses o 20e la mateixa nit del concert).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: