Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La temporada d'arts en viu del Convent de les Arts d'Alcover clou amb 'Carita de ángel'

El drama teatral de l'alcoverenc Martí Guarch tancarà la programació, aquest diumenge 22 de maig, a les 19h

'Carita de ángel', un drama teatral facturat a Alcover 'Carita de ángel', un drama teatral facturat a Alcover AJUNTAMENT D'ALCOVER
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Mai 2022 17:56

Aquest diumenge 22 de maig, a les 19h, es posarà el punt i final a les propostes d'arts escèniques i música del Convent de les Arts d'Alcover amb la proposta 'Carita de ángel', un drama teatral amb segell km0. El text i la direcció són signats pel jove director alcoverenc Martí Guarch i la interpretació va a càrrec de Clara Maideu i Mar Guarch, dues actrius també alcoverenques.

Ivone és una jove que ha viscut al carrer, ha estat okupa, traficant de droga i ha delinquit per a sobreviure en un ambient cruel i de masclisme. Sarah, la germana petita, és una adolescent capficada per la seva identitat plantejant-se qui és realment plena de pors, somnis i inquietuds. Ivone, torna a casa, després d'estar cinc anys desapareguda, amagant-se de la policia. És el moment d'unir forces i retrobar-se per afrontar juntes una lluita terminal.

Les entrades

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat i a Ca Cosme (8€ general / 5€ Carnet CA) i el mateix dia a taquilla des d'una hora abans d'inici de l'espectacle (10€ general / 5€ Carnet CA).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: