Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quartet Mèlt arriba a Tarragona per presentar el seu nou espectacle 'Celebrem'

El grup vocal actuarà aquest diumenge al Teatre Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense 

Quartet Mèlt arriba a Tarragona aquest diumenge per presentar el seu nou espectacle 'Celebrem' Quartet Mèlt arriba a Tarragona aquest diumenge per presentar el seu nou espectacle 'Celebrem' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Mai 2022 18:02

Quartet Mèlt arriba a Tarragona aquest diumenge per presentar el seu nou espectacle 'Celebrem'. El quartet vocal, format per la soprano Carolina Alabau
(Rubí), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell), estrenarà a la ciutat una actuació que vol retre homenatge a aquelles petites i grans coses que tenim per celebrar. El concert començarà aquest diumenge, a les 19.00 hores, al Teatre Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense i les entrades ja estan disponibles.

“Tenim moltes ganes de presentar el nou espectacle a la ciutat que m‟ha vist créixer. El públic tarragoní sempre ens ha donat suport incondicional, i volem celebrar amb ells moltes coses”, ha indicat el tenor Eloi Fort, nascut a la ciutat. De fet, l‟actuació d‟aquest diumenge és “especial” per a ell i per al grup. “El Magatzem va ser el primer escenari on vaig actuar, de ben petit, amb una companyia de sarsueles que tenien els meus pares. I ara, serà la primera vegada que hi actuem amb els Quartet Mèlt. Serà un dia especial”, destaca el tenor tarragoní.

El quartet torna a una producció amb música únicament vocal, sense instruments, per retre homenatge a la companyia, l‟amistat o el riure. “Són aspectes que formen part del nostre dia a dia i no els donem la importància que es mereixen”, recalquen.

Per aquest motiu, defensen que “celebrant les petites coses podrem aconseguir canviar la mirada per resoldre els grans conflictes que ens preocupen com a societat”. En aquest programa de concert, els Quartet Mèlt ofereixen un combinat de motius de celebració, des de les diferents etapes de la vida, des que naixem fins que ens n‟anem, així com les tradicions populars, les lluites socials i els somnis individuals i col·lectius.

La varietat de temes també es veu reflectida en la varietat d‟estils i gèneres del repertori, que viatja, com és habitual en el quartet, des de la música clàssica europea fins a la música popular i moderna tant de casa nostra com de l‟altra banda de l‟oceà. 'Celebrem' el forma un total de 18 temes, molts d'ells arranjats pel mateix grup, i que van des del “Gaudete, Christus est natus”, una peça anònima del segle XVI fins a un tema d'Eric Clapton i Will Jennings, passant per temes de Peret i Jaume Sisa i fins i tot una versió pròpia del “Toc de castells”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: