Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover viurà aquest diumenge un espectacle ple de màgia, teatre visuals i d'objectes

'Hǎi, la pescadora de somni', de la Cia. Giramàgic es representarà, a les 18h, al Convent de les Arts

'Hǎi, la pescadora de somnis', de la Cia. Giramàgic. 'Hǎi, la pescadora de somnis', de la Cia. Giramàgic. AJUNTAMENT D'ALCOVER
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Mai 2022 21:15

Aquest diumenge 8 de maigm a les 18h, el Convent de les Arts d’Alcover esdevé l’escenari de la proposta de teatre familiar 'Hǎi, la pescadora de somnis', de la Cia. Giramàgic.

Hǎi, la pescadora de somnis és un conte indígena explicat a través de la màgia, el teatre visual i el teatre d’objectes. Una obra per a públic infantil, a partir dels 3 anys i familiar, sense text i amb una bona selecció musical amb cançons originals del músic Mario Cortizo.

El conte de la pescadora de somnis narra, a través de metàfores visuals i màgia, el navegar de Hǎi i la seva tribu (el públic) per l’oceà de la imaginació. Allà ells trobaran la clau que obrirà la gàbia (les nostres pors i creences) i alliberarà l’ocell (la nostra essència creativa).

Hǎi convida el públic a submergir-se en aquest viatge oníric com un cor, de vegades en forma de gestos i altres en forma de cant. Acompanyant la protagonista en la seva aventura per la llibertat, en una experiència psico-màgica on, finalment, ens llibertem tots. L’espectacle fou reconegut amb el Drac d’Or al millor espectacle infanti de la Fira de Titelles de Lleida 2019.

Les entrades

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la Casa de CulturaCa Cosme o a www.conventarts.cat (5€ general/ 3€ Carnet CA) o bé a taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle (6€ general/ 4€ Carnet CA).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: