Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Les irresponsables' arriba aquest dissabte al TÀG del Vendrell

La comèdia té com a protagonistes tres reconegudes actrius, Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas

La comèdia 'Les irresponsables' té com a protagonistes tres reconegudes actrius, Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas La comèdia 'Les irresponsables' té com a protagonistes tres reconegudes actrius, Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 Mai 2022 09:38

El Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell acull aquest dissabte la recta final de la programació del cicle 'Temporada', que posarà punt i final el proper dia 14 a l'Auditori Pau Casals. L'obra teatral d'aquesta setmana té com a protagonistes tres reconegudes actrius, Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas, que encapçalen la comèdia 'Les irresponsables'. La comèdia es representarà a les 20h.

Sinopsi

Què passaria si un dia, de sobte, comencéssim a dur a terme tot el que ens passa pel cap? Quins són els límits del que està ben fet i mal fet?
La Núria, la Lila i la Fabi es disposen a passar un cap de setmana juntes, fora de la ciutat. La Lila surt d'una separació traumàtica i les amigues la volen ajudar. Però la cosa es complica i les tres dones es veuen arrossegades per corrents d'emocions a flor de pell que les convertiran, sense voler, en unes autèntiques irresponsables.

Com seria fer realitat les nostres fantasies? Fins on arribaries per ajudar una amiga? Una comèdia que escala minut a minut...

Les entrades

Les entrades estan numerades i es poden adquirir 23e (18e amb el descompte) a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: