Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Somni d'una nit d'estiu' arriba aquest dissabte al Teatre Auditori del Morell

Es tracta d'una producció d’Els Pirates Teatre i el Maldà basada en el clàssic de Shakespeare

Escena de 'Somni d’una nit d’estiu', d’Els Pirates Teatre i el Maldà Escena de 'Somni d’una nit d’estiu', d’Els Pirates Teatre i el Maldà CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 Mai 2022 07:41

Aquest dissabte arriba al Teatre Auditori del Morell un clàssic de William Shakespeare. Es tracta de 'Somni d’una nit d’estiu', d’Els Pirates Teatre i el Maldà, amb la col·laboració de la Nau Ivanow i la Generalitat de Catalunya.

Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El 'Somni d’una nit d’estiu' és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.

Els Pirates Teatre tornen a portar la reconeguda proposta després de la seva estrena, el 2017. El Somni és una festa? En gran part. Durant el dia es van coent els enganys. Durant la nit, es consumen. La nit és el moment d’alliberament, de festa, i és on els somnis es fan realitat.

La cita és aquest dissabte 7 de maig, a les 20 hores. Pel que fa a les entrades, tenen un preu de 12 € i es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural del Morell, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

La temporada teatral morellenca va arrencar el passat 14 de gener i s’allargarà fins al 14 de maig. La pròxima funció serà ja la darrera de la temporada, L’ombra d’en Peter Pan de la Cia. Som-hi Dansa, dissabte 14 de maig, a les 19 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: