Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Núria Esquius i Jorge Varela presenten 'Moments', aquest dissabte a Cambrils

El concert programat per Sant Jordi al Teatre del Casal, a les 21h, unirà a l'escenari una cantant amb formació lírica i un pianista amb formació de jazz

Jorge Varela i Núria Esquius presentaran 'Moments' al Teatre del Casal de Cambrils Jorge Varela i Núria Esquius presentaran 'Moments' al Teatre del Casal de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 23 abril 2022 09:00

La Teca Teatre presenta un concert per acabar la diada de Sant Jordi a Cambrils. Aquest dissabte 23 d'abril, a les 21:00 h, el Teatre del Casal (c./ Plaça de l'Església de Sant Pere s/n) serà l'escenari del concert 'Moments', a càrrec de la cantant de lírica Núria Esquius i del pianista de jazz Jorge Varela.

Per què 'Moments'?

Perquè "La vida són moments! Moments que se’ns escapen i una manera de guardar-los pel record és fer-ne cançons." No et passa que de vegades escoltes una cançó i et ve al cap un moment concret de la teva vida? Doncs això és el concert 'Moments'. "Són històries viscudes, que atrapem dins d’una cançó".

Qui i què ens porta aquests 'Moments'?

Una cantant amb formació lírica i un pianista amb formació de jazz, fusionen les seves dues personalitats artístiques dalt de l’escenari. Amb arranjaments propis a bona part del repertori, aporten al concert Moments un estil íntim, expressiu i personal.

El repertori

Peces principalment de musicals, però també jazz, pop, tango, havaneres i altres gèneres ens portaran aquests Moments! Un repertori variat, amb adaptacions al català i castellà. 'Mar i Cel', 'Flor de Nit', 'El Fantasma de la òpera', 'Cats', 'Fly me to the moon', 'Can’t help falling in love', 'Mare vull ser pescador', 'Amapola', 'Yesterday' i així fins a 20 peces. I alguna composició pròpia.

La Núria Esquius ens presenta en aquest concert les seves primeres composicions arranjades pel pianista Jorge Varela, que també ens portarà alguna seva d’inèdita.

I les històries?

'Moments' és un concert teatralitzat, on entre cançó i cançó us anem explicant històries. Són moments personals associats a les cançons, bé viscuts en primera persona o bé viscuts pels propis autors de les cançons. 'Moments' que ens faran riure i plorar, que apelaran directament als nostres propis moments personals.

Regala un concert per Sant Jordi

Les entrades (10 euros a taquilla / 8 euros anticipada) es poden adquirir de forma anticipada a la Llibreria Bellart i al Restaurant Acuamar, o bé a la mateixa taquilla una hora abans del concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: