Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Ballet de Barcelona omplirà divendres el Teatre Tarragona de dansa clàssica i contemporània

Una producció amb el segon acte de ‘El llac dels cignes’ de Txaikovski i la creació contemporània ‘Tongues’ donen el tret de sortida al Dia Internacional de la Dansa

Imatge promocional de ‘Tongues’, la nova creació de dansa contemporània de David Rodríguez i Luke Prunty, inspirada en la vida i obra de Ludwig Wittgenstein, un dels principals filòsofs del segle XX Imatge promocional de ‘Tongues’, la nova creació de dansa contemporània de David Rodríguez i Luke Prunty, inspirada en la vida i obra de Ludwig Wittgenstein, un dels principals filòsofs del segle XX PAULA FERNÁNDEZ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 22 abril 2022 01:00

El pròxim divendres 22 d’abril, a les 20.30 h, l’escenari del Teatre Tarragona acollirà una producció del Ballet de Barcelona per a tots els públics que combina dansa clàssica i dansa contemporània. Es tracta del segon acte del ballet ‘El llac dels cignes’ basat en la música de Txaikovski i la coreografia d’Ivanov i Petipa, i ‘Tongues’, la nova creació de David Rodríguez i Luke Prunty, inspirada en la vida i obra de Ludwig Wittgenstein, un dels principals filòsofs del segle XX.

Un elenc de ballarins paritari que reflecteix els temps actuals posarà en escena el clàssic ballet rus que, més enllà d’una estètica tradicional, farà que el públic es qüestioni hi ha noves perspectives. Amb ‘Tongues’, la companyia se submergeix en un viatge escènic transformador farcit d’imatges i metàfores a través del moviment del cos i de la seva capacitat expressiva per entendre que petit pot ser un pensament per omplir tota una vida, entendre l’altre i fer-se comprendre.

La venda d’entrades per a l’espectacle del Ballet de Barcelona ja està oberta presencialment a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic i en línia al web Tarragona entrades. Aquesta activitat, que s’emmarca en la programació de primavera dels Teatres de Tarragona, donarà el tret de sortida a una sèrie d’actes previs per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa el pròxim divendres 29 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: