Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La màgia arriba a la Sala Trono dins el Festival Teatre Màgic

Ariel Hamui presenta 'Más allà de la mente', aquest dissabte, i David Baró 'Els misteris de la ment', l'endemà diumenge

El Premi Nacional de Mentalisme, David Baró, presentarà aquest diumenge 'Els misteris de la ment' El Premi Nacional de Mentalisme, David Baró, presentarà aquest diumenge 'Els misteris de la ment' J.PELÁEZ
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 09 abril 2022 12:32

La Sala Trono s’omplirà de màgia aquest cap de setmana amb la 16a edició del Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona. En aquesta ocasiós'han programat tres actuacions: divendres 8 i dissabte 9 d’abril a les 20.30h i diumenge 10 d’abril a les 18.30h.

Ahir divendres es va presentar l'espectacle 'Simplemente Magia' amb la maga Amèlie. Un espectacle de màgia musical elegant i sorprenent que va fer les delícies del públic assistent.

Aquest dissabte 9 d’abril, a les 20.30 h, serà el torn de l’argentí Ariel Hamui, que presentarà 'Más allà de la mente'. Des que va deixar la seva ciutat natal, ha viatjat per tot el món compartint el seu extraordinari talent, ha sigut finalista del programa de televisió Got Talent deixant completament bocabadat a Risto Mejide. Un viatge emocionant que et sorprendrà!

Finalment, el diumenge 10 d’abril, a les 18.30 h, el Premi Nacional de Mentalisme David Baró presenta 'Els misteris de la ment'. Amb les seves increïbles habilitats psicològiques, el David Baró ens proposa descobrir quins misteris amaga la nostra ment, la telepatia, el control mental i les prediccions increïbles. Vine a gaudir de l’artista que va sorprendre a tota Catalunya endevinant "La Grossa de Cap d'Any", escapant-se dels taurons de l’Aquàrium de Barcelona i conduint una moto de competició pel circuit d’Alcarràs amb els ulls tapats.

Tota la programació i la venda d'entrades ja està disponible a la web de la sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: