Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna l'espectacle 'Abba', previst per aquest dissabte, al Teatre Tarragona

Les entrades ja adquirides per assistir a l'espectacle seran igualment vàlides per al proper 30 d'abril, la nova data prevista

Cartell promocional de l'espectacle 'ABBA' de la Banda Fòrum TGN Cartell promocional de l'espectacle 'ABBA' de la Banda Fòrum TGN CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 08 abril 2022 21:02

L'espectacle 'ABBA', previst per aquest dissabte 9 d'abril al Teatre Tarragona, s'ajorna al proper 30 d'abril per motius interns a la companyia. La seva representació es farà al mateix lloc previst inicialment, al Teatre Tarragona, i a la mateixa hora, a les 19.30 h.

Les entrades ja adquirides per assistir a l'espectacle seran igualment vàlides per a la nova data prevista. D'altra banda, qualsevol usuari que vulgui realitzar la devolució d'aquestes ho podrà fer fins al 22 d'abril a través de les taquilles del mateix teatre, en el cas d'haver-les adquirit aquí, o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. si es van comprar a través de la pàgina web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: