Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El mag-còmic Gerard Borrell presenta el seu nou espectacle a Llorenç del Penedès

L'espectacle 'Màgia & Comèdia' arriba, aquest dissabte 2 d'abril, a les 20 h, a La Cumprativa

El mag-còmic Gerard Borrell El mag-còmic Gerard Borrell SHA IBORRA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 01 abril 2022 21:12

Aquest dissabte, 2 d’abril, a les 20 h, el mag-còmic Gerard Borrell presentarà el seu espectacle 'Màgia & Comèdia' a la Cumprativa, a la Sala Teatre de l’homònim ateneu de Llorenç del Penedès (c. Francesc Macià, 27).

L’espectacle, que forma part de la gira "Ateneus" a les conseqüències, és un show per a adults còmic i molt gamberro en el que Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.

El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis. Per aconseguir-ho, fa servir l’humor, el cant, el ball i, per suposat, la màgia, convertint el seu show en un hilarant cabaret màgic.

Després de Premià de Dalt, la gira 'Ateneus a les conseqüències' seguirà per diversos espais de la Xarxa de Teatres d’Ateneus (XTAC), recorrent localitats com, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, La Palma de Cervelló, Castellbisbal, Vilafranca del Penedès, Barcelona, Arenys de Munt i Calaf.

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny que actualment té també en cartell, a l’Aquitània Teatre de Barcelona, l’exitós espectacle 'Tje Bing Bang Tontery'. A més, el passat mes de febrer va ser l’encarregat de conduir les gales del prestigiós Festival Internacional de Màgia Li Chang, al Teatre Zorrilla de Badalona.

Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant.

Les entrades per a l’actuació a la Cumprativa estan disponibles aquí: https://entrades.lacumprativa.cat/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: