Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rita Payés presenta 'Como la Piel' al Teatre Auditori del Morell

La jove trombonista catalana portarà les seves primeres cançons originals al municipi, aquest dissabte 2 d'abril, a les 20 h

Rita Payés, una jove trombonista i cantant catalana de 22 anys Rita Payés, una jove trombonista i cantant catalana de 22 anys CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 31 Març 2022 21:11

El Teatre Auditori del Morell s’omplirà, aquest dissabte, de la música amb ànima de Rita Payés, una jove trombonista i cantant catalana de 22 anys que ha viscut i respirat música gràcies a la seva família.

Payés va estudiar piano i més tard s’inicia com a trombonista, instrument que esdevé principal. Anys després entra a la Sant Andreu Jazz Band on va participar en diversos àlbums al costat d’Andrea Motis, Magalí Datzira i Eva Fernàndez. El 2019, juntament amb la seva mare Elisabeth Roma, enregistra les cançons que l’han acompanyat tota la vida i, totes dues, giren aquests temes per tota Europa. Un any després, i arran de l’èxit, amplien la formació a quartet per enregistrar les primeres cançons originals de la Rita.

El 2021 presenta el seu gran repte, el disc 'Como la Piel'. Per primera vegada tots els temes són escrits i compostos per ella mateixa. Onze temes que desprenen l’essència de la casa: jazz, bossa nova i guitarra clàssica. Un disc que presenta al municipi aquest dissabte 2 d’abril, a les 20 hores.

Les entrades

Pel que fa a les entrades, tenen un preu de 10 € i es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

La temporada teatral va arrencar el passat 14 de gener i s’allargarà fins al 14 de maig. La pròxima funció serà Somni d’una nit d’estiu, dissabte 7 de maig a les 20 hores. Just abans, haurà tingut lloc la 7a mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, el PrimaverArt, del 21 al 24 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: