Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La comèdia àcida 'IF' (L'últim desig) de la Cia. Vero Cendoya arriba diumenge a Alcover

L'espectacle es representarà aquest diumenge 27 de març, a les 19h, al  Convent de les Arts 

Aquest diumenge 27 de març, a les 19h, el Convent de les Arts acollirà l’espectacle 'IF' (l’últim desig) de la Cia.Vero Cendoya Aquest diumenge 27 de març, a les 19h, el Convent de les Arts acollirà l’espectacle 'IF' (l’últim desig) de la Cia.Vero Cendoya AJUNTAMENT D'ALCOVER
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Març 2022 16:49

Aquest diumenge 27 de març, a les 19h, el Convent de les Arts acollirà l’espectacle 'IF' (l’últim desig) de la Cia.Vero Cendoya, una comèdia inspirada en un text de la periodista i escriptora Natza Farré i creat i interpretat per Vero Cendoya, Alba Florejachs i Gloria Sirvent.

Tres dones. Tres germanes. Acaben de complir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada a la parcel·la de càmping on han compartit tants moments. L’escenari convertit en una parcel.la de càmping. Un univers en el qual el moviment i la paraula es barregen d’una manera total, al servei d’una dramatúrgia centrada en el tema dels desitjos.

Un espectacle en to de comèdia àcida, amb un humor que toca extrems, entre la sensibilitat que només la poètica del moviment pot reflectir, i la quotidianitat més immediata que empodera la paraula.

En clau d’humor, l’espectacle combina en la seva posada en escena les qualitats de moviment, en molts moments coreografiats que aporta la veterania en el món de la dansa de la mateixa Vero Cendoya, amb l’excel·lent interpretació teatral del text que en fan les tres actrius, amb els tocs humorístics que beuen de l’escriptora Natza Farré i que esdevé en un text brillant.

La companyia Vero Cendoya va estar en residència artística al Convent de les Arts entre el 27 de setembre a l’1 d’octubre de 2020 per tal d’assajar el seu projecte “Bogumer (o fills de Lunacharski)”, una peça que combina la dansa i el teatre amb la integració social i que s’estrenà el 23 de gener del 2021 a Lleida.

Les entrades

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la Casa de Cultura-Ca Cosme o a www.conventarts.cat (11€ general/ 8€ Carnet CA) o bé a taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle (12€ general/ 9€ Carnet CA).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: