Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert de l'Orfeó Català amb el Cor Zóngora, aquest divendres al TÀG del Vendrell

La formació vendrellenca, que aquest any celebra 25 anys, ha estat un dels cors convidats per l'Orfeó en el marc del Projecte Xarxa Coral

L'Orfeó Català va convidar els cors Zóngora i Tyrichae, el passat mes d'octubre, al Palau de la Música Catalana L'Orfeó Català va convidar els cors Zóngora i Tyrichae, el passat mes d'octubre, al Palau de la Música Catalana PALAU DE LA MÚSICA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 24 Març 2022 21:26

El proper divendres 25 de març, a les 21h, el Cor Zóngora de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) participarà en el concert que oferirà l'Orfeó Català al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell.

Després d'haver compartit escenari al Palau de la Música Catalana el passat mes d'octubre, ara és el torn de l'Orfeó Català que es desplaça fins al Vendrell per a oferir un concert amb obres de Pau Casals, Albert Guinovart i Josep Ollé, entre d'altres.

El concert és fruit del Projecte Xarxa Coral, encaminat a crear vincles i fomentar una relació estreta i fluida entre el Cor Orfeó i altres cors de Catalunya. Un dels cors convidats a cantar a l’emblemàtic Palau de la Música ha estat el Cor Zóngora, que aquest any celebra els seus 25 anys de vida.

Les entrades es poden adquirir a https://temporada.cat al preu de 10€.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: