Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Brodas Bros ompliran el TÀG del Vendrell de dansa, llum, tecnologia i hip hop

La companyia presentarà, aquest dissabte 19 de març a les 20h, el seu nou espectacle 'Around the world'

La companyia Broda Bros presentarà aquest dissabte el seu nou espectacle 'Around the world' La companyia Broda Bros presentarà aquest dissabte el seu nou espectacle 'Around the world' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 18 Març 2022 16:26

La programació del cicle 'Temporada' del Vendrell segueix aquest cap de setmana amb un espectacle d'alt nivell, de gran prestigi internacional, i que captiva l'espectador des del primer minut. La companyia Brodas Bros és un referent de la dansa urbana i el hip hop, i arriba aquest dissabte 19 de març, a les 20h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), amb el seu nou espectacle 'Around the world'.

Un gran quadern de viatges inunda l'escenari, amb un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires internacionals que han fet arreu del món: Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i una gran influència de la Xina, on aquest últim any han estat tres mesos de gira.

Uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics, però també molt humans i sensibles. Mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds..., una combinació de dansa, llum, tecnologia i música sorprenent, el xou més tecnològic dels Brodas Bros fins ara mai vist.

Aquests records que es queden a la memòria ens fan adonar que gràcies a aquestes experiències som el que som ara mateix, en el present. Un present que cal viure, un present que els Brodas volen compartir amb el públic del TÀG.

Les entrades

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a 17 euros (13e amb descompte) a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: