Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Auditori del Morell viurà dissabte 'Una teràpia integral'

Una comèdia amb Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons

Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons portaran 'Una teràpia integral', aquest dissabte al Teatre Auditori del Morell Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons portaran 'Una teràpia integral', aquest dissabte al Teatre Auditori del Morell DAVID RUANO
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 10 Març 2022 21:32

“Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix”. Així de simple. Aquesta és l’estranya premissa del curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa que imparteix, des de fa deu anys, Toni Roca. Hi ha poques places i bufetades per apuntar-s’hi. Els alumnes, aprendran a fer pa o alguna cosa més?

Arriba al Teatre Auditori del Morell una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. Una teràpia integral retrata una societat que presumeix d'haver matat la religió, però que té la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres caòtiques vides. Una proposta amb Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet.

La cita és aquest dissabte 12 de març, a les 20 hores. Pel que fa a les entrades, tenen un preu de 15 € i es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

La temporada teatral del municipi va arrencar el passat 14 de gener i s’allargarà fins al 14 de maig. La pròxima funció serà 'Bodas de Sangre o el funeral que el poeta no tuvo', el dissabte 19 de març, a les 20 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: