Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Temporada' del Vendrell arrenca amb un concert de flamenc jazz dedicat a Paco de Lucía

L'espectacle dirigit per Javi Martínez, que tindrà lloc aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals, comptarà amb Carles Benavent de convidat especial

'El flamenco jazz de la mano de Paco de Lucía' és un concert pedagògic que explica la història de Paco de Lucía a través de la seva música 'El flamenco jazz de la mano de Paco de Lucía' és un concert pedagògic que explica la història de Paco de Lucía a través de la seva música CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 18 Febrer 2022 11:50

La programació del cicle 'Temporada' del Vendrell torna aquest febrer, amb una programació que s'allargarà fins a mitjans de maig, amb un total de 13 espectacles. El primer d'ells serà aquest dissabte dia 29, a les 20h, a  l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador, i tindrà el flamenc jazz com a protagonista. Un projecte dirigit pel músic vendrellenc, Javi Martínez, que vol mostrar la contribució que va fer Paco de Lucía a la fusió del flamenc amb altres gèneres. A l'escenari hi pujaran el mateix Javi Marínez (guitarra flamenc), Ismael de Barcelona (guitarra flamenca) i Carles Benavent (baix elèctric), que serà el convidat especial.

'El flamenco jazz de la mano de Paco de Lucía' és un concert pedagògic que explica la història de Paco de Lucía a través de la seva música. De manera cronològica, es narra l'evolució del genial guitarrista i les aportacions que va fer al flamenc, així com la creació d'un nou estil de música que avui s’anomena flamenc jazz, un gènere que el mestre va encunyar assentant les bases per a tota una generació de guitarristes, tant de flamenc com de flamenc jazz.

En aquest projecte s’hi suma, com a convidat especial, Carles Benavent, testimoni presencial de tots aquests esdeveniments, ja que va acompanyar Paco de Lucía per tot el món durant gran part de la seva carrera. Benavent és un músic de referència mundial que va trobar la manera d’encaixar el baix elèctric en el flamenc.

Les entrades

Les entrades estan numerades i es poden adquirir, per 15 euros (12e amb el descompte), a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: