Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Última representació dels Pastorets del Vendrell

La darrera funció s'escenificarà aquest diumenge 13 de febrer, a les 17h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG)

Els Pastorets del Vendrell s'escenificaran per última vegada el diumenge 13 de febrer, a les 17h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) Els Pastorets del Vendrell s'escenificaran per última vegada el diumenge 13 de febrer, a les 17h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) JOSÉ CALLIZO
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 11 Febrer 2022 21:36

El proper diumenge 13 de febrer s’escenificarà l'última representació dels Pastorets del Vendrell d’aquesta temporada, a les 17:00 h, al Teatre Àngel Guimerà (TÂG).

Més de 150 col·laboradors posaran en escena 'El primer Nadal dels pastors, uns Pastorets inèdits', basats en l’obra de mossèn Rossend Fortunet.

Vint-i-sis quadres, amb un pròleg, una introducció i dues parts (amb una mitja part), i una durada total de dues hores i mitja aproximadament, representen un espectacle tradicional nadalenc, amb flaixos actuals. Cal destacar la quantitat d`efectes especials: fum alt i baix, neu artificial, trons, llamps, pirotècnia, foc real. etc. amb diferents tipus de decorats: paper, roba, tul, transparències i corporis.

Uns pastorets familiars on en gaudeixen tant els petits com els grans, diferents quadres sensibles i còmics, així com un muntatge espectacular, arrodoneixen un gran espectacle considerats com els Pastorets de Catalunya.

Després de l’esforç de molts dies d’assajos, ara només cal que els anem a veure, que gaudim de l’espectacle, que tot aquest elenc d’actor i actrius vegi compensada la seva dedicació, esforç i estima per aquests Pastorets, amb l’escalf de la gent, al capdavall és l’únic que demanen a canvi: que la platea faci goig.

Reserva de localitats

Per a més informació i reserva de localitats, podeu telefonar al 977 662 993 – 696 446 885, a la web dels Pastorets www.pastoretsdelvendrell.cat o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: