Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El musical 'El petit príncep' manté viva la il·lusió de petits i grans

L'espectacle es va presentar a les Decennals en una doble funció que va omplir el Centre Cultural de Valls

'El petit príncep' es va representar dissabte en una doble funció al Centre Cultural de Valls 'El petit príncep' es va representar dissabte en una doble funció al Centre Cultural de Valls FOTOS: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Febrer 2022 12:01

El Centre Cultural de Valls es va omplir dues vegades aquest dissabte a la tarda per presenciar la vuitena temporada del musical 'El petit príncep', d'Antoine de Saint-Exupery, una versió de Manu Guix, Àngel Llàcer i La Perla29.

El Petit príncep sol

El muntatge fusiona música, cançons, so de 360º i un espectacular disseny audiovisual amb mappings, projeccions i animacions.

El petit príncep mapping

Un musical que va transportar a l'espectador del desert a l'herba, passant per l'asteroide B612 -d'on prové el petit príncep-, el planeta del rei, la fantasia i l'encant d'aquest conte entranyable.

El petit príncep asteroide

L'espectacle va reunir a tothom, petits i grans de totes les edats, que van compartir la visió d'una història imaginària amb els que ja la coneixen i l'estimen. I per aquells que encara no han llegit el llibre, el musical va ser una oportunitat per descobrir que el món real dels humans no és tan ideal com aparenta i que potser cal somniar i entendre el planeta com ho fan els infants, o com ens va ensenyar el petit príncep.

El Petit príncep projecció

En acabar, Manu Guix s'adreçava al públic amb satisfacció per l'èxit del muntatge: "Després de vuit temporades de rodatge i a punt per la novena, és un orgull veure que el teatre està ple".

                                                              Els protagonistes de 'El petit príncep' s'acomiaden del públic de Valls: 

El petit príncep final públic Valls

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: