Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Beret triomfa a les Decennals davant un públic entregadíssim

L'artista sevillà presenta el seu 'Prisma Tour' a la Vela Principal de Valls

Beret va presentar el 'Prisma Tour' a la Vela Principal de les Decennals de Valls Beret va presentar el 'Prisma Tour' a la Vela Principal de les Decennals de Valls FOTOS: M.Àngels Bladé
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Febrer 2022 00:56

Beret i el seu peculiar estil de "baladista narratiu" aterraven aquest divendres a les Festes Decennals de Valls per preentar el seu 'Prisma Tour'. L'artista sevillà irrompia amb energia a l'escenari de la Vela Principal, mentre sonava 'Si por mi fuera', seguida de 'Te echo de menos'. Des del minut 0, el públic va demostrar una total sintonia i complicitat amb el cantant, tot corejant les lletres de totes les cançons sense excepció.

Beret Valls 20211 primer pla

A la primera part no hi van faltar cançons com 'Diez mil porqués' i 'Cóseme' o la seva cara més reggae, amb temes com 'Sentir' o 'Esencial'. Beret va fer un repàs pels èxits de la seva discografia, des d''Inéditos' (2016), passant per 'Apices' (2017) fins arribar a 'Prisma' (2019). L'artista es trobava pletòric a l'escenari, un sentiment que era correspost pels seus seguidors, que van seguir tot el concert amb emoció. El públic s'entregava una i altra vegada amb cançons com 'Pandora', 'Me vas a ver', 'Te estás olvidando de mí' o 'Me llama'. Tampoc hi van faltar cançons que ha enregistrat als seus discos amb altres artistes: 'Sueño' amb Pablo López, 'Desde Cero' amb Melendi o 'Porfa no te vayas', que és un dels últims temes que ha publicat Beret junt amb el grup Morat.

Beret projeccions

Els mòbils del públic van aparèixer amb les notes musicals de 'Dime quien ama de verdad', que feia justícia a "les festes de la llum". Beret i els seus músics mantenien el ritme àlgid del concert amb 'Ojalá', 'Prismas' o 'Esencial', projeccions, enmig de canons de fum i de columnes d'espurnes de foc.

Beret espurnes

L'especacle continuava amb 'Me llama' i 'Porfa no te vayas'. I la recta final, abans d'abandonar l'escenari donar pas als bisos, l'artista sevillà rapejava una breu introducció a 'Vuelve', acompanyat del piano. I per acabar, 'Suerte' i 'Lo siento', la cançó que acumula milers de reproduccions en plataformes digitals i 300 milions de visualitzacions a Youtube, amb la que tancava una gran nit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: