Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pastorets Infantils-Juvenils tornen aquest diumenge al Vendrell

Es farà una única sessió, a les 17h, al Teatre Àngel Guimerà 

Imatge d'arxiu d'una representació dels Pastorets Infantils-Juvenils del Vendrell Imatge d'arxiu d'una representació dels Pastorets Infantils-Juvenils del Vendrell JOSE CALLIZO
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Gener 2022 11:32

Després d’un any de parada obligada, aquest diumenge 30 de gener, tornaran Els Pastorets Infantils-Juvenils del Vendrell, amb una única sessió, a les 17h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG). Gairebé 50 nens i nenes posaran en escena uns Pastorets inèdits, basats en l’obra original de Mossèn Rossend Fortunet, 'El primer Nadal dels pastors'.

La representació està formada per vint quadres, amb una pròleg, i dues parts seguides, amb una durada total d’una hora i mitja aproximadament. Els quadres escenifiquen un espectacle tradicional nadalenc, molt especial, sensible i emotiu per la manera de fer i de ser dels actors i actrius. Cal destacar la quantitat d`efectes especials: fum alt i baix, neu artificial, trons, llamps, pirotècnia, foc real. etc. amb diferents tipus de decorats: paper, roba, tul, transparències i corporis. La part tècnica i artística és la mateixa dels Pastorets del Vendrell.

Aquest planter d’actors i actrius són el futur dels Pastorets del Vendrell. En aquest sentit, des de l'entitat destaquen que "no endebades és una verdadera escola de teatre·. Després de catorze anys d’aquesta experiència de representar uns Pastorets Infantils, "hem de dir cofoiament que part dels actors actuals dels Pastorets del Vendrell, provenen dels Pastorets Infantils", assenyalen.

Per a més informació i reserva de localitats, podeu telefonar al 977 662 993 – 696 446 885, a la web dels Pastorets www.pastoretsdelvendrell.cat o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: