Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ContraOrquestra presenta 'Llums, càmera i musica!' a la Bisbal del Penedès

La formació, que tindrà la col·laboració de l’Orquestra Simfònica de l’EMM de Les Franqueses, actua aquest dissabte a La Societat Bisbalenca

Imatge d'arxiu d'un concert de la ContraOrquestra del Baix Penedès Imatge d'arxiu d'un concert de la ContraOrquestra del Baix Penedès ESCOLA CONTRAPUNT
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 21 Gener 2022 20:53

La ContraOrquestra del Baix Penedès, amb la col·laboració de l’Orquestra Simfònica de l’EMM de Les Franqueses, presentarà el concert 'Llums, Càmera i Música!', aquest dissabte 22 de gener, a les 19.00 h, a La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

'Llums, càmera i música!'

Les bandes sonores de moltes pel·lícules deixen petjada i ens acompanyen al llarg de la vida, ocupant sempre un petit espai al nostre interior. Amb la música de pel·lícules com 'El Senyor dels Anells', 'Ballant amb Llops' o 'Pirates del Carib', la ContraOrquestra pretén fer aflorar les emocions que aquestes pel·lícules i les seves bandes sonores ens han fet sentir tantes vegades. Amb imatges dels films projectades al llarg de les peces musicals, la intensitat es manté al llarg de tot el concert, que assegura una experiència musical i cinematogràfica inoblidable.

Per a realitzar aquest concert, la ContraOrquestra torna a fer, una vegada més, un projecte conjunt amb l’Orquestra Simfònica de l’EMM de Les Franqueses del Vallès. Sumant els efectius i els esforços d’ambdues orquestres ens hem atrevit a abordar un repertori tant difícil tècnicament com engrescador. L’anada d’aquesta col·laboració es farà aquest dissabte a La Societat, essent la tornada el diumenge 23 de gener al Teatre Auditori de Bellavista. Més de 60 músics garanteixen un gran espectacle per als sentits.

ContraOrquesta, CO

La ContraOrquestra és un projecte de l’Escola de Música Contrapunt que va començar a fer les primeres passes el curs 2017-18. Aquest projecte té la vocació doble d’obrir la possibilitat de tocar en una orquestra simfònica a tots els músics del Baix Penedès, alhora que vol oferir una programació permanent per al públic amant d’aquest tipus de música.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: