Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Teatre per Nadal, aquest cap de setmana a la Bisbal

La Societat presenta 'Nadal, un dia normal', basada en dos capítols de la històrica sèrie d'humor de TV3' Plats Bruts'

L'obra 'Nadal, un dia normal' està basada i inspirada en la històrica sèrie d'humor 'Plats Bruts' (a la imatge) que es va emetre fa anys per TV3 L'obra 'Nadal, un dia normal' està basada i inspirada en la històrica sèrie d'humor 'Plats Bruts' (a la imatge) que es va emetre fa anys per TV3 ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 07 Gener 2022 21:02

La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca ha organitzat l'obra de teatre 'Nadal, un dia normal', que es representarà amb una doble funció, aquest dissabte 8 de gener, a les 21:00 h, i diumenge dia 9, a les 20:00 h, a La Societat. 'Nadal, un dia normal' està basada en dos capítols de la històrica sèrie d'humoer 'Plats Bruts', que es va emetre per TV3.

Els i les protagonistes de l'obra seran Vinyet Poch, Nona Català, Pau Miró, Otger Guasch, Josep Pallarès, Àngels Socias, Marc Ferré, Isa Perales i Fiona Junqué.També compten amb nombrosos col·laboradors/es: Jordi Ferran, Jordi Ferran M., Joanet Banach, Santi Sancho, Joanjo Vidal, Rafel Vidal, Roser Ferré, M. Montserrat Cañellas, Neus Montero, Iolanda Poch, Arlette Poch, Sònia Ferrer, Esther Vives, Àngels Carnicero, Sílvia Ferré i la Junta de la Societat.

Cal fer la reserva prèvia fins el dijous abans de la representació, els cafeters de la Societat o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . És convenient assistir amb antelació i es recorda que hi hauran totes les mesures de seguretat per la covid-19 i caldrà portar mascareta (cadascú la seva).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: