Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gideon Tazelaar & Joan Fort Quintet ofereix el concert d'Any Nou a la Cripta de l'Ermita de Cambrils

Les entrades anticipades per aquest concert, que tindrà lloc el dissabte 8 de gener, a les 20h, es poden adquirir de forma anticipada

Gideon Tazelaar & Joan Fort Quintet oferiran aquest dissabte el concert d'Any Nou a la Cripta de l'Ermita de Cambrils Gideon Tazelaar & Joan Fort Quintet oferiran aquest dissabte el concert d'Any Nou a la Cripta de l'Ermita de Cambrils CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 06 Gener 2022 13:43

Comencem l'any 2022 amb un concert internacional de gran nivell, el concert d’Any Nou que organitza per primer cop 'Cambrils la mar de jazz', a la Cripta de l’Ermita de Cambrils, el dissabte 8 de gener, a les 20h.

En aquesta ocasió, el jove guitarrista i compositor tarragoní Joan Fort, actualment afincat a Àmsterdam on continua els seus estudis jazzístics, torna a Cambrils per presentarnos en primícia el seu últim quintet, aquest cop amb un convidat de luxe: Gideon Tazelaar; jove saxofonista holandès reconegut internacionalment, i que a la seva curta edat ja ha compartit escenari i gravacions amb músics com Wynton Marsalis, Benjamin Herman, Jorge Rossy, Ruud Jacobs, Dick Oatts, Eric Alexander, John Engels, Ben van Gelder, Ferdinand Povel, Martijn van Iterson, Peter Beets, Rob van Kreeveld, Simon Rigter, entre d'altres.

El grup el completen alguns dels joves músics més sol·licitats de l'escena nacional: Toni Saigi al piano, Simón Osuna al contrabaix, i Christian Smith a la bateria, un autèntic luxe per estrenar l’any amb bona música.

Les entrades anticipades es poden adquirir al preu de 10 euros aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: