Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Trono comença l'any amb bon humor

La Cia. La Impaciència presenta la comèdia 'José Mari', aquest cap de setmana, a la sala tarragonina

Escena de la comèdia 'Jose Mari', de la Cia. La Impaciència Escena de la comèdia 'Jose Mari', de la Cia. La Impaciència CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Gener 2022 20:40

La Sala Trono reprèn aquest cap de setmana la seva programació i inicia l'any amb bon humor. La Cia. La Impaciència presentarà la comèdia 'José Mari', tant "irreal o real" com la vida mateixa. La companyia mallorquina oferirà tres representacions a la sala tarragonina: divendres 7 i dissabte 8 de gener, a les 20 h, i diumenge 9, a les 18.30 h.

La comèdia de Salvador Oliva i dirigida per Creació col·lectiva presenta tres actors amb poques possibilitats de treballar decideixen confinar-se amb l’objectiu que un d'ells escrigui una obra mestra i, així, guanyar molts diners. És un pla poc fiable. Decideixen canviar d’estratègia; el segrest d’una persona adinerada serà la solució. Però segresten una persona massa coneguda i important; a Jose Mari. A partir d’aquí, les coses només poden anar a pitjor.

A l'escenari pujaran els actors Rodo Gener, Xavi Núñez, Salvador Oliva i Luís Venegas.

Podeu adquirir les entrades aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: