Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornen 'Els Pastorets de Tarragona' de la Cia La Golfa

La companyia actuarà, els dies 3 i 4 de gener, al Teatre Metropol després d’un any de pausa a causa de la Covid19

En la renovació del vestuari del poble, l'objectiu era que recordés al vestuari dels segles XVIII-XIX i que es veiessin les diferències entre els dos barris: la Part Alta amb colors més terrossos i el Serrallo amb tons blaus En la renovació del vestuari del poble, l'objectiu era que recordés al vestuari dels segles XVIII-XIX i que es veiessin les diferències entre els dos barris: la Part Alta amb colors més terrossos i el Serrallo amb tons blaus Cia LA GOLFA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Desembre 2021 18:47

Tornen 'Els Pastorets de Tarragona', un espectacle dirigit per Eloi Isern, fonamentat en els clàssics Folch i Torres però tarragonitzats, reinventats i modernitzats que poden gaudir tan els més petits de casa com els més grans. Lluquet i Rovelló es tornaran a traslladar a la ciutat, pels voltants del Pont del Diable, a retrobar-se amb els seus vells amics de la Part Alta i del Serrallo i a caure en el parany de l’infern. Els pastorets més “canalles” que cada any actualitzen els diàlegs irònics i crítics per fer un repàs de l’actualitat del nostre territori.

La Cia La Golfa, amb motiu del seu 35è aniversari, es troba en un període de renovació: han canviat els responsables de l’associació, moltes de les actrius i actors que estàvem acostumats a veure a l’escenari i estan en procés d’actualització d’alguns elements que conformen l’obra. Enguany, la novetat més visible és el vestuari. La companyia ha comptat amb la feina de dos joves dissenyadors tarragonins: Josep Pijuan i Pol Bernad, que han redissenyat la roba dels personatges de poble i d’infern respectivament. En el cas de la renovació del vestuari del poble, l'objectiu era “que recordés al vestuari dels segles XVIII - XIX i que es veiessin les diferències entre els dos barris: la Part Alta amb colors més terrossos i el Serrallo amb tons blaus” explica el dissenyador Pijuan, mentre que en el cas de l’infern “la idea era crear un aire fantàstic però terrenal, que recordés al món eclesiàstic, les persones responsables de dictar què era el que estava bé i era celestial, del que estava malament i corresponia a l’infern” explica Pol Bernad.

Les funcions seran els dies 3 i 4 de gener al Teatre Metropol. Podeu aconseguir les entrades al web de l’ajuntament http://entrades.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona, de dimecres a divendres, d’11h a 13h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: