Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El concert d'Antonio Orozco a Tarragona es farà el 22 d'octubre del 2022

L'artista va suspendre el concert d'aquest dissabte al Tarraco Arena i la resta que tenia previstos al desembre i gener, a causa de les restriccions per la pandèmia

Antonio Orozco, en un concert que va fer l'estiu del 2017, a la Pobla de Mafumet Antonio Orozco, en un concert que va fer l'estiu del 2017, a la Pobla de Mafumet M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 17 Desembre 2021 20:18

El concert d'Antonio Orozco que estava previst per aquest dissabte 18 de desembre, al Tarraco Arena de Tarragona, s'ha reprogramat pel 22 d'octubre del 2022. 

Tal i com ja va anunciar en el seu moment Clipper's Live, l'oficina de management d'Antonio Orozco, els concerts de la gira 'Aviónica Tour Grandes Arenas' que estaven programats per als mesos de desembre del 2021 i gener del 2022 -entre ells els de Tarragona i Barcelona - estan ajornats fins al darrer trimestre del 2022. La raó facilitada per l'oficina són "les restriccions vigents d'aforament, i seguint les recomanacions sanitàries i de prevenció a causa de la covid".

Les entrades adquirides per la data inicial seran vàlides per al nou concert. Aquelles persones que van preferir la devolució de l'import de les entrades van haver d'accedir a l'apartat "Ayuda" de ticketmaster.es perquè se'ls abonés l'entrada a través dels canals oficials on va ser realitzada la compra.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: