Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Malú actuarà a Tarragona el pròxim 11 de juny

El concert s'emmarca dins la gira 'Mil Batallas Tour 2022'

Malú tornarà a Tarragona gairebé sis anys després de la seva última cita. A la imatge, el concert del'artista, el passat 12 de setembre de 2015 a la Tarraco Arena Malú tornarà a Tarragona gairebé sis anys després de la seva última cita. A la imatge, el concert del'artista, el passat 12 de setembre de 2015 a la Tarraco Arena M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 16 Desembre 2021 15:44

El dissabte 11 de juny, a les 21h, i dins del seu 'Mil Batallas Tour 2022', Malú actuarà a Tarragona, a la Tarraco Arena de la mà de la promotora Make It Happen. La seva gira començarà a la primavera de l'any vinent i recorrerà els principals escenaris de l'Estat,  amb més de vint shows.

Les entrades es poden adquirir, des d'avui mateix a les 12:00h, a través de maluweb.com, tarracoarena.com o a les taquilles del Parc Central.

Malú, una de les artistes femenines més importants del nostre país, torna als escenaris i ho fa de la millor manera que sap, que és cantant. 'Mil Batallas' és el seu nou disc, un treball que mostra una Malú que ressorgeix amb més força que mai després d'una parada al camí.

D'aquesta manera, Tarragona acollirà la 'Mil Batallas Tour 2022', una gira que ens permetrà gaudir del directe d'aquesta artista que, amb la força de la seva veu, la seva espectacular posada en escena i una gran producció interpretarà, entre d'altres, els temes d'aquest nou disc, sens dubte l'àlbum més personal.

A més, Malú es troba ara mateixa immersa en un dels programes musicals més importants de la televisió espanyola com a coach de 'La Voz' i en aquests darrers mesos ha rebut diversos premis com els Premios Cadena Dial, Mujerhoy i altres guardons que la converteixen en una de les artistes femenines més importants d'Espanya.

Malú tornarà a Tarragona gairebé sis anys després de la seva última cita, amb un espectacle molt potent i treballat a l'alçada de l'artista que s'ha
convertit en un concert que espera el ple absolut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: