Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carlos Latre portarà el seu 'One Man Show' a Tarragona

L'humorista i imitador actuarà a la Tarraco Arena el 7 de maig de 2022

L'humorista i imitador actuarà a la Tarraco Arena el 7 de maig de 2022 L'humorista i imitador actuarà a la Tarraco Arena el 7 de maig de 2022 ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Desembre 2021 16:34

Carlos Latre, humorista nascut a Castelló però criat a Tarragona, actuarà a la Tarraco Arena, el dissabte 7 de maig de 2022. L'actor portarà a la ciutat 'One Man Show', l'espectacle amb el qual va sortir als escenaris de Madrid i Barcelona just en acabar la pandèmia el 2020 i que ha tingut gran èxit de públic i de crítica.

'One Man Show' és un repàs a tota l'actualitat del país. La política, societat, cultura, esport, televisió, modes, tendències, Internet…75 minuts de personatges, imitacions, sketches, cançons, paròdies i "el millor humor Latre". El millor repàs al que passa amb totes les seves veus i més riures que mai en un espectacle
inimitable.

La cita serà el pròxim 7 de maig a la Tarraco Arena i les entrades ja es poden adquirir a l'enllaç. 

Després de protagonitzar “Golfus de Roma” amb gran èxit a Mèrida i Madrid durant aquests últims mesos, Latre ha reprès la gira del seu xou, que el portarà per tot l'Estat fins a finals d'any, quan tornarà als escenaris de Barcelona i Madrid per a finali tsar les seves representacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: