Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el 'Zzona Jazz' a la Torre de Fontaubella

Aquest diumenge 5 de desembre, a les 21:30 h, actuarà el quartet Gnawa Collective, i el dilluns dia 6, a les 19:30h, ho farà Falset Jazz Trio

Aquest diumenge 5 de desembre, a les 21:30 h, la fusió del quartet Gnawa Collective es farà sentir al Sindicat de la Torre de Fontaubella Aquest diumenge 5 de desembre, a les 21:30 h, la fusió del quartet Gnawa Collective es farà sentir al Sindicat de la Torre de Fontaubella ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Desembre 2021 22:13

El 'Zzona-jazz' de la Torre de Fontaubella torna al Sindicat per assaborir la música amb un parell de concerts.

D’una banda, aquest diumenge 5 de desembre, a les 21:30 h, actuarà el quartet Gnawa Collective, format de l'alquímia i de l'expressió cultural viva gnawa i sufí, connectada amb el jazz, amb una proposta musical que ens aproparà als arrels de civilitzacions que van viure al Sàhara Occidental.

Per altra part, la tarda del dilluns 6 de desembre, a les 19:30h, està reservada als Falset Jazz Trio (Lluís Capdevila, Esteve Pi i Miguel Ángel Cordero). Tres grans músics que ens deleitaran amb el seu virtuosisme musical amb un gran concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: