Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torralba Teatre presenta a Reus 'Este banco está ocupado'

El grup teatral tarragoní presentarà la seva comèdia, aquest diumenge a les 19h, a la Sala Santa Llúcia

Torralba Teatre presentarà aquest diumenge 'Este banco está ocupado' a la Sala Santa Llúcia Torralba Teatre presentarà aquest diumenge 'Este banco está ocupado' a la Sala Santa Llúcia TORRALBA TEATRE
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Novembre 2021 19:58

La Sala Santa Llúcia de Reus serà l'escenari, aquest diumenge 28 de novembre, a les 19h, de la representació de l'obra 'Este banco está ocupado', del grup teatral tarragoní Torralba Teatre. Una comèdia escrita i dirigida per Francisco Torralba que compta amb el següent repartiment (per ordre d'aparició): Fani Puerta, Francesc Carnicer, Sandra Baeza, Marc Llambrich, Francisca Pino, Isabel Marzal, Antonia García, Inma Bautista i Antonia Bautista.

Sinopsi

El vell banc de les improvisacions teatrals es converteix aquí en el protagonista, al voltant del qual succeeixen una sèrie de situacions amb les que explicar realitats de la vida. Els personatges són les marionetes que es mouen al voltant de les seves tables.

Una peça que suma escenes curtes i independents (Banc d'avis, Banc de missa, Banc dels negocis, Banc de manies, Ban de l'avorriment i Banc de l'Estació), que parteixen de la paraula "banc", fent d'ella una metàfora de la vida. Una comèdia, amb el seu llenguatge popular i de fina ironia que no deixarà a ningú fora de perill.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: