Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Amèric presenta l'espectacle 'Perquè sóc poble' aquest dissabte a Falset

El cantautor d'Alzira oferirà, a les 18h, un concert al Teatre L'Artesana que recull cançons de diverses èpoques

El cantautor valencià Joan Amèric presenta 'Perquè sóc poble', aquest dissabte a les 18h, a l'Artesana de Falset El cantautor valencià Joan Amèric presenta 'Perquè sóc poble', aquest dissabte a les 18h, a l'Artesana de Falset CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Novembre 2021 10:11

El cantautor valencià Joan Amèric pujarà a l'escenari del teatre L'Artesana de Falset, quest dissabte 27 de novembre, a les 18h, amb el concert 'Perquè sóc poble'.

Amèric farà un recull de cançons de diverses èpoques en què tocarà temes sensibles i reivindicatius com la percució lingüística o el neliberalisme. També tindrà temps per recordar el seu amic Ovidi Montllor, amb la interpretació del clàssic 'M'aclame a tu'.

Les entrades es venen anticipades, de 9 a 14 h, a la seu de l'Ajuntament de Falset, per tèlefon al 977 83 00 57 i email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: